Haluatko pitää hauskaa, saada lisää energiaa ja vahvistaa samalla keskivartaloasi, pakaroitasi ja reisiäsi? Kaipaatko istumatyöllesi vastapainoa?

Tiedät, että keskivartaloa pitäisi vahvistaa, mutta perusjumppaa et koe omaksesi. Haluaisit senkin olevan hieman ”menevämpää”, mielekkäämpää ja jopa hauskaa… ”Eihän sellaista ole” saatat ajatella, mutta meillä on sinulle mieleinen yllätys: KYLLÄ VAAN SELLAINEN ON!?

Nimittäin huolella ja tarkasti ohjattu Barre-tunti monivivahteisen musiikin taustoittamana on kaikkea tuota edellä kuvattua?

Taitavasta ja perusteellisesta ohjauksestaan tunnettu barreohjaaja Katariina Pahkala ohjaa Barre-harjoittelusta 75 minuutin mittaisen startin sunnuntaina 20.2. klo 15-16.15 Pilates Place Lahdessa. Varaa paikkasi: www.vello.fi/pilatesplacelahti

Barrestartti on erityisesti sinulle, joka kaipaat mielekästä lihaskuntoharjoittelua ja haluat tuntea tehokkuuden kehossasi saman tien. Startin jälkeen sinun on mahdollista jatkaa Katariinan innostavilla viikkotunneilla startissa herättämiesi ja löytämiesi lihastesi vahvistamista ? Barrestartti sopii vasta-alkajille, mutta perusliikkeisiin pureutuminen tuo syvyyttä harjoitteluun myös aiemmin barreen tutustuneille.

Uusien asioiden kokeileminen virkistää – tule mukaan aloittamaan joulun jälkeinen arki hyvän treenin ja uusien oivallusten parissa!

MIlloin: Sunnuntaina 20.2. klo 15-16.15
Missä: Pilates Place Lahdessa, Vuorikatu 35 b, 5 krs.
Tunnin hinta: 25€. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred.
Ilmoittautuminen: Vellossa.

Barresta ja Katariinan historiasta barren parissa voit lukea lisää täältä.

Kurssi toteutetaan kahdeksan hengen pienryhmässä. Ilmoittautumisella on 48 tunnin veloitukseton peruutusaika.

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.