Sertifioitu jooganopettaja, mindfulness-kouluttaja ja sosiaalipsykologi Emilia Kujala ohjaa kevään aikana studiolla kaksi toivottua Yinjooga-kurssia:

Yinjooga & Spirals keskiviikkoisin 17.-24.4. klo 19-20.30
Yinjooga & Mindfulness keskiviikkoisin 8.-22.5. klo 19-20.30

 

Yinjooga on lempeän rauhallista, kehon ja mielen voimavaroja palauttavaa harjoittelua. Yinjoogan asennot lisäävät erityisesti lonkkien ja rintarangan alueen liikkuvuutta ja niitä harjoitetaan lihakset rentoina, jolloin päästään vaikuttamaan kehomme luiden, lihasten ja sidekudosten muodostamaan kokonaisuuteen. Asennot tuetaan putkityynyjen ym. apuvälineiden avulla, sillä harjoittelussa ei aktivoida tukilihaksia. Harjoittelu auttaa palautumaan niin liikuntaharrastuksista kuin työpäivän rasituksista ja se sopii kaikille, myös kiputiloista kärsiville tai raskaana oleville.

Yin jooga & Spirals kurssilla keskitytään erityisesti kehon puolierojen havainnoimiseen ja tasapainottamiseen. Emilia on oman kehonsa kanssa työskennellessä sekä vuosia yinjoogaa opettamalla luonut harjoitteita, jotka keskittyvät erityisesti kehomme spiraalisten lihasketjujen rentouttamiseen ja aktivointiin. Harjoittelun myötä voidaan helpottaa lihasepätasapainoa kehossa.

Yinjooga & Mindfulness-kurssilla yhdistetään yinjoogan harjoituksiin tietoisuustaitoharjoittelu eli mindfulness. Tietoisuustaidot opettavat psyykkistä joustavuutta, mikä on hyvän mielenterveyden ydintaito. Harjoittelu opettaa myös keskittymis- ja rentoutumistaitoja. Menetelmä on laajasti käytössä terveyden ja mielenterveyden edistämisessä ja siitä on tutkitusti hyötyä mm. kroonisten kipujen, stressiperäisten oireiden, uupumuksen, unettomuuden, masennuksen ja ahdistuneisuuden hoidossa.

Emilialla on yli kymmenen vuoden kokemus joogan ja tarkan keholinjaustyöskentelyn opettamisesta niin harrastajille kuin jooganopettajaopiskelijoille. Emilia valmistuu pian myös psykoterapeutiksi. Vapaa-ajallaan Emilia treenaa aktiivisesti pilatesta ja jamaikalaista dancehall-tanssia. Emiliaan voit tutstua tarkemin hänen kotisivuillaan www.mielella.fi.

 

Ilmoittaudu kursseille: https://vello.fi/pilatesplacelahti/ tai [email protected]lace.fi

Kurssien hinnat:
Yinjooga & Spirals 55€, Yin jooga & Mindfulness 75€. Molemmat kurssit yhteensä 125€.

Kurssit toteutetaan pienryhmissä, joten paikkoja on rajoitetusti.
Tervetuloa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *