26.1.2022: Aluehallintoviraston määräyksestä ryhmäliikuntatilat pysyvät Päijät-Hämeessä suljettuina 9.2. saakka. Etsimme seniorbarrelle tällä hetkellä uutta ajankohtaa.

Barre on lihaskuntoharjoittelua seisten tangon, eli barren äärellä. Tunti sisältää tärkeää lihaskunto- ja tasapainoharjoittelua monipuolisesti, hiukan tavallista barretuntia rauhallisemmin. Liikkeet ja liikeyhdistelmät ovat yksinkertaisia, mutta tarkasti ohjattuna tehokkaita. ”En olisi uskonut, että näin pienet liikkeet voivat tuntua näin paljon lihaksissa”, onkin moni todennut barre-tuntia kokeiltuaan.

Barre vahvistaa kehomme isoja lihasryhmiä sekä ryhtiä kannattelevia lihaksia: erityisesti reisiä, pakaroita, keskivartaloa ja yläselkää. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa omaa kehoa hyödyntäen, mutta jokainen tunti sisältää myös lihaskuntoharjoittelua käsivarsille 0,5-1 kg painojen tai kuminauhan avulla. Tanko auttaa tasapainon säilyttämisessä ja tuo omat mahdollisuutensa harjoitteluun.

Barrea harjoitellaan miellyttävän musiikin tahdittamana ja harjoittelu on hauskaa – sellaista, että lihaskuntoharjoittelu tapahtuu kuin huomaamatta, mutta seurauksena on energinen olo ja mukava kehollinen väsymys.

Seniorbarren tutustumistunnilla perjantaina 21.1. klo 11-12 pääset kokeilemaan barrea max. kuuden hengen pienryhmässä. Tunnin hinta on 22€.

Ilmoittautuminen Vellossa tai sähköpostitse [email protected] Voit myös laittaa viestiä, jos pohdit, sopiiko harjoittelu sinulle – vastaan mielelläni. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.