Syksyn 2019  aikana studiolla järjestetään viikkotuntien lisäksi useita lyhyempiä kursseja. Tervetuloa oppimaan uutta ja syventämään osaamaasi, hakemaan alkusysäys harjoittelullesi tai vaikka kokeilemaan uutta lajia!

 

Pää paikalleen, hartiaseutu haltuun

Lauantaina 7.9. klo 11.30-13

Hinta: 35€

Tietotyö, someniska, autossa istuminen – moni asia altistaa meidät ylävartalon ryhtimuutoksille.  Pään asento vaikuttaa koko ylävartalon ryhtiin, mikä taas osaltaan vaikuttaa olkapäiden ja lapaluiden asentoon ja sitä kautta koko yläraajan toimintaan. Tällä kurssilla opit tiedostamaan ylävartalosi asennon ja opit harjoitteita, joilla voit ehkäistä niska-hartiaseudun kipuja ja jumituksia.

Kurssi toimii hyvänä lisänä pilatesharjoittelulle, mutta kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

 

MOTR – Vie pilatesharjoittelusi uudelle tasolle!

3x keskiviikkoisin 18.9.-2.10. klo 16.30-17.30

Hinta: 80€

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat innostua pilateksesta uudella tavalla!

MOTR on innovatiivinen harjoitusväline, jonka avulla pilatekseen voidaan yhdistää motoriikka-, tasapaino-, ketteryys- ja kestävyysharjoittelu. Laitteen useasta suunnasta tuleva vastus tarjoaa tuttuihin liikkeisiin uuden näkökulman ja vie treenisi varmasti perille. Tiedossa on siis monipuolinen, hauska ja taatusti tehokas harjoitus, jonka myötä huomaat kehittyväsi nopeasti!

Kurssista saat parhaan hyödyn irti, kun hallitset pilateksen perusteet.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

 

Miten venytellä fiksusti?

Perjantaina 20.9. klo 18.15-20.15

Keskiviikkona 23.10. klo 18-20

Hinta: 45€

Eikö venyttelystä ole yrityksistä huolimatta tullut rutiinia? Kaipaatko vinkkejä ja uusia ideoita kehonhuoltoon? Tällä kurssilla kuulet liikkuvuusharjoittelun uusista tuulista, opit perusteet erilaisista venytystekniikoista ja löydät varmasti itsellesi sopivat harjoitteet omatoimiseen kehonhuoltoon.

Kurssi toimii hyvänä lisänä pilatesharjoittelulle, mutta kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta. Kurssilta saat mukaasi kotiharjoitteluohjeet.

Ilmoittautuminen:

20.9. kurssille tästä linkistä.

23.10. kurssille tästä linkistä.

 

Laiska pakara – ydintuen heikoin lenkki

Lauantaina 19.10. klo 11.30-13

Hinta: 35€

Oletko kuullut puhuttavan ”laiskan pakaran syndroomasta?” Nykyisen istuvan elämäntyylimme myötä pakaralihasten aktivoituminen ei ole itsestäänselvyys, vaan reisien tai alaselän lihakset saattavat ottaa hoitaakseen osan pakaroiden työstä.  Pakaran tulisi kuitenkin olla kehomme voimakkain lihas: sillä on tärkeä rooli niin niin kehon asennon hallinnassa kuin liikkeen tuottamisessa tehokkaasti.

Tältä kurssilta saat apuja, mikäli pakaraharjoittelusi ei meinaa mennä perille, joudut istumaan paljon, kärsit alaselkäkivuista tai alaraajan linjausongelmista.

Kurssi toimii hyvänä lisänä pilatesharjoittelulle, mutta kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

 

Kurssi-ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 48h ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Sairastapauksissa ilmoittautuminen voidaan perua lääkärintodistusta vastaan myös 48h peruutusajan jälkeen.

Mikäli sinulla on kysyttävää kurssisisällöistä tai haluaisit räätälöidä kurssin yritykselle, yhteisölle tai omalle porukallesi, olethan yhteydessä! Voit laittaa sähköpostia [email protected], soittaa 040 506 1791 tai lähettää viestin sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *