Näin pääset alkuun

Parhaan hyödyn pilateksesta saat, kun osallistut sekä matto- että laitetunneille. Pilates Place Lahti opettaa pilatesta arvostetun Lontoon Pilates Place Southwest -studion opeilla. Siksi tunnit aloitetaan alkeis- tai yksilötunneilla, jotta nämä menetelmät tulevat tutuiksi heti alussa ja tunneista saa enemmän irti. 

Maksuvälineinä meillä käyvät myös Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaedut sekä ePassi.

Mattotunnit

Mattotunnit on jaoteltu viiteen eritasoiseen ryhmään. Jokainen uusi osallistuja aloittaa yleensä alkeistason tunneilla tai yksilötunneilla, joilla pääsee sisälle Pilates Placen Lahden opetustapaan.

Ryhmissä harjoittelee vain 4-8 henkilöä kerrallaan, jotta jokainen saa yksilöllisen ohjauksen. Tunneille ilmoittaudutaan etukäteen. Tunnin kesto 70 min.

Kertamaksu 30 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 168 € (28 €/kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 270 € (27 €/kerta)

6- ja 10- kerran maksujen voimassaoloaika pidentyy, mikäli yleissuositusten vuoksi joudumme sulkemaan studion väliaikaisesti tai asiakas sairastuu/matkustaa tms. ettei pääse säännöllisesti tunneille. Muutoksista on ilmoitettava etukäteen mahdollisimman ajoissa.

Yksilötunnit / Tarja

Yksilötunnin sisältö räätälöidään sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Katso vapaat ajat nettiajanvarauksessa tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa sähköpostilla [email protected] tai soittamalla 040 506 1791. Opetuksien aikana emme vastaa puheluihin, joten ole hyvä ja jätä viesti vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin.

Kertamaksu 88€
6 kertaa (voimassa 2 kk) 510€ (85€/ kerta)   

Yksilötunnit / KATARIINA

Katso vapaat yksilötuntiajat nettiajanvarauksesta tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa sähköpostitse [email protected]

Kertamaksu     78€
6 kertaa (voimassa 2 kk)   450€ (75€/ kerta)
 

BARRE

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Tunnille osallistuaksesi et kuitenkaan tarvitse aiempaa kokemusta tanssista tai pilateksesta.

Barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa ollen siten paitsi erinomaista vastapainoa istumatyölle, myös hyödyllistä harjoittelua esimerkiksi juoksun tai muun lajin tueksi. Hyvän musiikin tahdittamana harjoittelu on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!

Tunnit keskiviikkoisin klo 17.15 ja perjantaisin klo 16.15.

Keväällä 2022 uusi ryhmä maanantaisin klo 16.15!

Seniorbarren kokeilutunti / startti perjantaina 21.1. Tunti on tasapaino- ja lihaskuntoharjoittelua miellyttävän musiikin tahdissa, hieman tavallista barretuntia rauhallisemmin. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan!

Tunnin kesto 60 min. Voit varata paikan tunnille nettiajanvarauksessa.

Kertamaksu 22 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 123€ (20,5€/ kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 190 € (19 €/ kerta)