Näin pääset alkuun

Parhaan hyödyn pilateksesta luonnollisesti saat harjoittamalla sitä säännöllisesti. Pilates Place Lahden opit perustuvat Tarjan laajaan perehtymiseen niin pilateksen alkujuuriin kuin menetelmän kehittymiseenkin. Sen johdosta sinäkin opit tehokkaasti ja turvallisesti tämän ainutlaatuisen kehon- ja mielenhyvinvointia lisäävän menetelmän. Se hyödyttää sinua kaikessa tekemisessäsi ja arjen haasteissa.  

Maksuvälineinä meillä käyvät myös Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaedut sekä ePassi.

Kahden kimppa ja kolmen kopla – MATTOTUNNIT

Kokoa 2-3 osallistujan pienryhmä ja varaa teille aika erittäin yksilölliseen ohjaukseen. Tavoitteena, että opit tärkeät perusperiaatteet kehosi syvien lihasten aktivoinnista ja hengityksesi tehostamisesta. Kaikki on oman hyvinvointisi parhaaksi!

Tunnin kesto 70 min ja teille varataan 1,5 tuntia ”studioaikaa”. Tällöin kaikki toiminta on turvallista ja joustavaa.

Perusopit omaksuttuanne, jokainen saa käyttöönsä äänitteen. Sen avulla kotiharjoittelustasi tulee tehokasta. Kimppa tai kopla käy jatkossa kerran kuukaudessa tai ”tarpeen mukaan” studiolla. Äänite on käytössäsi kuukauden kerrallaan tai sopimuksen mukaan.

Kahden kimppa mattotunti + äänite, joka käytössäsi yhden kk 55 e/hlö
Kolmen kopla mattotunti + äänite, joka käytössäsi yhden kk 50 e/hlö

Yksilötunnit

Yksilötunti sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tiedustele sinulle sopivaa aikaa sähköpostilla [email protected] tai soittamalla 045 271 5453.

Opetuksien aikana emme vastaa puheluihin, joten ole hyvä ja jätä viesti vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin.

Yksilötunti 95 e
Yksilötunti + äänite yhdeksi kuukaudeksi 108 e

Tuoksuton ja puhdas

Studion etiketti

Kaikkien viihtyisyyden lisäämiseksi tunneilla edellytetään puhtaiden sukkien ja liikuntavaatteiden käyttöä sekä pyydetään välttämään voimakkaita hajusteita. Isojen korujen käyttö ei ole sallittua turvallisuussyistä. Tämän hetkisen tilanteen vuoksi jokaisen toivotaan käyttävän omaa pientä pyyheliinaa kasvojen alla. Jokaisen toivotaan myös pesevän kädet heti studiolle saavuttuaan.