Näin pääset alkuun

Parhaan hyödyn pilateksesta saat, kun osallistut sekä matto- että laitetunneille. Pilates Place Lahti opettaa pilatesta arvostetun Lontoon Pilates Place Southwest -studion opeilla. Sinun kannattaa aloittaa Pilates alkeis- tai yksilötunneilla. Silloin saat parhaimman hyödyn tästä ainutlaatuisesta kehon- ja mielenhyvinvointia lisäävästä menetelmästä. 

Maksuvälineinä meillä käyvät myös Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaedut sekä ePassi.

Mattotunnit

Meillä mattotunnit on jaoteltu neljään eritasoiseen ryhmään, jotta sinä saat opit ja hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla. Suositeltavaa on, että aloitat alkeistason tunneilla tai yksilötunneilla. Silloin pystyt omaksumaan tärkeät perusperiaatteet kehosi syvien lihasten aktivoinnista ja hengityksesi tehostamisesta oman hyvinvointisi parhaaksi.

Ryhmissämme on vain 4-8 osallistujaa, joten saat yksilöllisen ohjauksen ryhmässäkin. Ilmoittaudu tunneille etukäteen, nettiajanvaraus. Tunnin kesto 70 min.

Kertamaksu 30 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 168 € (28 €/kerta)

 

Yksilötunnit / Tarja

Yksilötunti sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tiedustele sinulle sopivaa aikaa sähköpostilla [email protected] tai soittamalla 040 506 1791.

Opetuksien aikana emme vastaa puheluihin, joten ole hyvä ja jätä viesti vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin.

Kertamaksu 88€

Yksilötunnit / KATARIINA

Katso vapaat yksilötuntiajat nettiajanvarauksesta tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa sähköpostitse [email protected]

Kertamaksu     78€

BARRE

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Tunnille osallistuaksesi et kuitenkaan tarvitse aiempaa kokemusta tanssista tai pilateksesta.

Barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa ollen siten paitsi erinomaista vastapainoa istumatyölle, myös hyödyllistä harjoittelua esimerkiksi juoksun tai muun lajin tueksi. Hyvän musiikin tahdittamana harjoittelu on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!

Tunnin kesto 60 min. Varaa  itsellesi paikan tunnille nettiajanvarauksessa.

Kertamaksu 22 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 123€ (20,5€/ kerta)

 

JOOGA

Syksyn uutuutena joogaopettaja Anne Jääskeläinen (Personal Trainer, YogaFlow ohjaaja, VinyasaFlow ohjaaja ja Heartful Yoga-opettaja) ohjaa kaksi erilaista joogatuntia. Pilates Place Lahden kaunis, rauhallinen sali ja pieni ryhmäkoko mahdollistavat sinulle ainutlaatuisen joogasession taitavan ja kokeneen jooga-opettajan ohjauksessa.

LEMPEÄ FLOW

Sinulle, joka haluat lempeällä tavalla kohentaa tasapainoasi ja saada lisää lihasvoimaa. Samalla lisäät kokonaisvaltaisesti kehon- ja mielenhyvinvointiasi. Anne huomioi todella tarkasti mahdolliset iän tuomat haasteet, kuten nivelkulumat yms. Tällä joogatunnilla on painotus sanalla LEMPEÄ.💗 Tunnin kesto 60 min. Ilmoittaudu nettiajanvarauksessa.

YING/YANG

Anne on suunnitellut tämän tunnin sinulle juuri erityisesti tähän ajankohtaan, pe klo 18:30-19:30, johdattamaan sinut ihanaan ja rentoon viikonloppuun. Tunnin alussa purat (mahdolliset) viikon paineet, haasteet ja kehon kireydet liikkeen, hengityksen ja flown avulla. Sen jälkeen rentoudut ja rauhoitut ihanissa Yin-asanoissa. Silloin viimeistään kehosi ja mielesi palautuvat viikon kuormituksesta. Tunnin kesto 60 min. Ilmoittaudu nettiajanvarauksessa.

Kertamaksu 20 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 111€ (18,50 €/ kerta)