Näin pääset alkuun

Parhaan hyödyn pilateksesta saat, kun osallistut sekä matto- että laitetunneille. Pilates Place Lahti opettaa pilatesta arvostetun Lontoon Pilates Place Southwest-studion opeilla. Siksi tunnit aloitetaan alkeis- tai yksilötunneilla, jotta nämä menetelmät tulevat tutuiksi heti alussa ja tunneista saa enemmän irti.

Toteutamme tunteja myös yrityksille ja ryhmille, joko yrityksen omissa tiloissa tai studiolla. Voit myös koota itse kaveriporukan ja pyytää tarjousta joko kertaluontoiseen tai säännölliseen ryhmätuntiin.

Räätälöidään yhdessä sopiva tuntisisältö juuri teidän tarpeenne ja toiveenne huomioon ottaen!

Mattotunnit

Mattotunnit on jaoteltu viiteen eritasoiseen ryhmään. Jokainen uusi osallistuja aloittaa yleensä alkeistason tunneilla tai yksilötunneilla, joilla pääsee sisälle Pilates Placen opetustapaan.

Ryhmissä harjoittelee vain kolmesta kahdeksaan henkilöä kerrallaan, jotta jokainen saa yksilöllisen ohjauksen. Tunneille ilmoittaudutaan etukäteen. Tunnin kesto 70 min.

Kertamaksu 28 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 156 € (26 €/kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 250 € (25 €/kerta)
20 kertaa (2 kertaa viikossa käyville) 480 € (24 €/kerta)

AIKATAULU 12.8. ALKAEN

MA TI KE TO PE LA SU
Klo 10:00 Jatko 1
  Klo 10:00 Barre
Klo 12:00 Jatko 2
Klo 15:30 Jatko1

Klo 16:15 Barre

Klo 16:45 Barre

Klo 17:30 Edistyneet
Klo 17:00 Jatko 2 Klo 17:30 Edistyneet
Klo 18:30 Alkeet
Klo 19:00 Jatko 2 Klo 19:00 Perustaso

Pilatestuntien selitteet

  • Alkeet = Aloittajille
  • Perustaso = Perustason tunti alkeet osaaville
  • Jatko I = Alkava jatkotaso perustiedot hallitseville, joilla on pilateskokemusta vähintään kaksi vuotta
  • Jatko II = Jatkava jatkotaso pidempään pilatesta harrastaneille
  • Edistyneet = Edistyneemmille pilates-harrastajille
  • Laitetunti = Opettajan ohjaamana laitteilla harjoittelemassa 2-3 osallistujaa osittain tai kokoajan samanaikaisesti

Yksilötunnit / KATARIINA

Yksilötuntien sisältö räätälöidään sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Laitepilatesopintoja suorittava Katariina opettaa yksilötunteja toistaiseksi opiskelijahinnoin.

Mikäli olet aloittamassa pilatesta Pilates Place Lahdessa etkä ehtinyt mukaan alkeiskurssille, voit aloittaa harjoittelun myös yksilötunnilla. Katso vapaat ajat nettiajanvarauksesta tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa puhelimitse 040 506 1791.

Kertamaksu (70 min) 2.8. alkaen 45 € (opiskelijahinta)

Yksilötunnit / Tarja

Tarja on maaliskuun 2019 puolivälistä eteenpäin pääsääntöisesti Lontoossa ja opettaa yksilötunteja Pilates Place Lahdessa aina vieraillessaan Suomessa. Yksilötunnin Tarjalta voit varata sähköpostitse: [email protected]

Kertamaksu (70 min) 80 €

REFORMER-tunnit

Reformer-tunti on kokonaisvaltainen, monipuolinen ja tehokas harjoitus Reformer-laitteella. Reformer-tunnit ovat duo-tunteja: tunnilla opettajan ohjauksessa harjoittelee kaksi henkilöä samanaikaisesti.

Katso vapaat ajat nettiajanvarauksessa tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa puhelimitse 040 506 1791.

Kertamaksu (60 min) 30 € /hlö

MOTR

MOTR-tunnit tuovat vaihtelua pilatesharjoitteluun.  MOTR on monipuolinen harjoitusväline, jonka avulla lihasvoima, motoriikka, tasapaino ja ketteryys kehittyvät.

Tällä hetkellä MOTR-tunteja järjestetään kurssimuotoisesti. Toteutamme MOTR-tunteja myös tilaustunteina yksilöille ja ryhmille.

Tunnin kesto 60 min.

Kertamaksu 28€

BARRE

Barre on supertehokas koko kehon treeni, joka vahvistaa ja huoltaa erityisesti niitä lihaksia, joita nykyaikainen istuva elämäntyyli laiminlyö. Erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo pääsevät töihin barre-tunnilla.

Barre-harjoittelu kehittää lihasten kestävyysvoimaa, jonka ansiosta keho tiivistyy ja lihakset kehittyvät kauniin muotoisiksi, ryhti kohenee ja kauniit, ergonomiset liikkeet seuraavat tunnilta myös arkeen.

Tunnilla liikkeet tehdään musiikin mukana, mikä tuo treeniin energiaa ja iloa, sekä auttaa jaksamaan myös ne viimeiset toistot.

Tunnin kesto 60 min. Voit varata paikan tunnille nettiajanvarauksessa.

Kertamaksu 20 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 102 € (17 €/kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 159 € (15,9 €/kerta)