Näin pääset alkuun

Parhaan hyödyn pilateksesta saat, kun osallistut sekä matto- että laitetunneille. Pilates Place Lahti opettaa pilatesta arvostetun Lontoon Pilates Place Southwest -studion opeilla. Siksi tunnit aloitetaan alkeis- tai yksilötunneilla, jotta nämä menetelmät tulevat tutuiksi heti alussa ja tunneista saa enemmän irti.

Maksuvälineinä meillä käyvät myös Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaedut sekä Sporttipassi.

PILATEKSEN ALOITUSPAKETTI

Starttipaketti on yksilöohjauksesta ja viikkotunneista koostuva kokonaisuus, joka mahdollistaa pilateksen aloittamisen missä vaiheessa kautta tahansa. Paketti koostuu kahdesta yksilötunnista sekä kolmesta osallistumiskerrasta pilateksen viikkotunneille sopivassa tasoryhmässä.

Paketin hinta 155€, voimassaoloaika 3kk. Erinomainen vaihtoehto myös lahjaksi! 

Mattotunnit

Mattotunnit on jaoteltu viiteen eritasoiseen ryhmään. Jokainen uusi osallistuja aloittaa yleensä alkeistason tunneilla tai yksilötunneilla, joilla pääsee sisälle Pilates Placen opetustapaan.

Ryhmissä harjoittelee vain 3-10 henkilöä kerrallaan, jotta jokainen saa yksilöllisen ohjauksen. Tunneille ilmoittaudutaan etukäteen. Tunnin kesto 70 min.

Kertamaksu 28 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 156 € (26 €/kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 250 € (25 €/kerta)
20 kertaa (2 kertaa viikossa käyville) 480 € (24 €/kerta)

Studion tunnit ovat tällä hetkellä kesätauolla. Elokuussa alkavan syyskauden aikataulu päivitetään pian!

MA TI KE TO PE LA SU
             
Klo 10:00 Barre Klo 10:00 Jatko 1
         
  Klo 12:00 Jatko 2          
             
             
             
  Klo 15:30 Jatko1

Klo 16:45 Alkeet

Klo 16:15 Barre

Klo 16:45 Barre

 

 

Klo 17:30 Edistyneet
Klo 17:00 Jatko 2   Klo 17:30 Edistyneet
     
        Klo 18:00 Reformer    
Klo 19:00 Jatko 2     Klo 19:00 Perustaso      

 

Pilatestuntien selitteet

  • Alkeet = Aloittajille
  • Perustaso = Perustason tunti alkeet osaaville
  • Jatko I = Alkava jatkotaso perustiedot hallitseville, joilla on pilateskokemusta vähintään kaksi vuotta
  • Jatko II = Jatkava jatkotaso pidempään pilatesta harrastaneille
  • Edistyneet = Edistyneemmille pilates-harrastajille
  • Reformer = Kaksi henkilöä harjoittelemassa samanaikaisesti opettajan ohjauksessa Reformer- pilateslaitteella.

Yksilötunnit / KATARIINA

Yksilötuntien sisältö räätälöidään sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Laitepilatesopintoja suorittava Katariina opettaa yksilötunteja toistaiseksi opiskelijahinnoin.

Mikäli olet aloittamassa pilatesta Pilates Place Lahdessa etkä ehtinyt mukaan alkeiskurssille, voit aloittaa harjoittelun myös yksilötunnilla. Katso vapaat ajat nettiajanvarauksesta tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa puhelimitse 040 506 1791.

Kertamaksu     60€

6 kertaa (voimassa 2 kk)

  342€ (57€/ kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk)   550€ (55€/ kerta)

 

Yksilötunnit / Tarja

Tarja on maaliskuun 2019 puolivälistä eteenpäin pääsääntöisesti Lontoossa ja opettaa yksilötunteja Pilates Place Lahdessa aina vieraillessaan Suomessa. Yksilötunnin Tarjalta voit varata sähköpostitse: [email protected]

Kertamaksu (70 min) 88 €

REFORMER-tunnit

Reformer-tunti on kokonaisvaltainen, monipuolinen ja tehokas harjoitus Reformer-laitteella. Tunnilla opettajan ohjauksessa harjoittelee kaksi henkilöä samanaikaisesti.

Reformer-tunti on lukujärjestyksessä perjantaisin klo 18-19. Tunti toteutetaan, kun ilmoittautuneita on kaksi. Voit varata paikan tunnille nettiajanvarauksessa.

Kertamaksu (60 min) 30 € /hlö

BARRE

Barre on supertehokas koko kehon treeni, joka vahvistaa ja huoltaa erityisesti niitä lihaksia, joita nykyaikainen istuva elämäntyyli laiminlyö. Erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo pääsevät töihin barre-tunnilla.

Barre-harjoittelu kehittää lihasten kestävyysvoimaa, jonka ansiosta keho tiivistyy ja lihakset kehittyvät kauniin muotoisiksi, ryhti kohenee ja kauniit, ergonomiset liikkeet seuraavat tunnilta myös arkeen.

Tunnilla liikkeet tehdään musiikin mukana, mikä tuo treeniin energiaa ja iloa, sekä auttaa jaksamaan myös ne viimeiset toistot.

Tunnin kesto 60 min. Voit varata paikan tunnille nettiajanvarauksessa.

Kertamaksu 22 €

6 kertaa (voimassa 2 kk)

117€ (19,5€/ kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 170 € (17 €/ kerta)

 

MOTR

MOTR on innovatiivinen harjoitusväline, jonka avulla pilatekseen voidaan yhdistää motoriikka-, tasapaino-, ketteryys- ja kestävyysharjoittelu. Laitteen useasta suunnasta tuleva vastus tarjoaa tuttuihin liikkeisiin uuden näkökulman ja vie treenisi varmasti perille. Tällä hetkellä toteutamme MOTR-tunteja kursseina sekä tilaustunteina ryhmille.

Kertamaksu 28 €