Näin pääset alkuun

Parhaan hyödyn pilateksesta saat, kun osallistut sekä matto- että laitetunneille. Pilates Place Lahti opettaa pilatesta arvostetun Lontoon Pilates Place Southwest -studion opeilla. Siksi tunnit aloitetaan alkeis- tai yksilötunneilla, jotta nämä menetelmät tulevat tutuiksi heti alussa ja tunneista saa enemmän irti. 

Maksuvälineinä meillä käyvät myös Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaedut sekä Sporttipassi.

Mattotunnit

Mattotunnit on jaoteltu viiteen eritasoiseen ryhmään. Jokainen uusi osallistuja aloittaa yleensä alkeistason tunneilla tai yksilötunneilla, joilla pääsee sisälle Pilates Placen Lahden opetustapaan.

Ryhmissä harjoittelee vain 4-7 henkilöä kerrallaan, jotta jokainen saa yksilöllisen ohjauksen. Tunneille ilmoittaudutaan etukäteen. Tunnin kesto 70 min.

Kertamaksu 30 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 168 € (28 €/kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 270 € (27 €/kerta)

6- ja 10- kerran maksujen voimassaoloaika pidentyy, mikäli yleissuositusten vuoksi joudumme sulkemaan studion väliaikaisesti tai asiakas sairastuu/matkustaa tms. ettei pääse säännöllisesti tunneille. Muutoksista on ilmoitettava etukäteen mahdollisimman ajoissa.

Studion ryhmätunnit

MA TI KE TO PE LA SU
 
  Klo 10:00 Jatko
 
Klo 12:00 Jatko 
Klo 15.30 Alkeet

31.8. alkaen

Klo 16.:00 Perustaso   

 

 

 

 

  Klo 17:00 Jatko     
Klo 17:30 Edistyneet   Klo 17:30 Edistyneet  
Klo 19:00 Jatko 

Klo 18.30

Alkeet 1.9. alkaen

Klo 19:00

Jatko  

Pilatestuntien selitteet

  • Alkeet = Aloittajille
  • Perustaso = Perustason tunti alkeet osaaville
  • Jatko I = Alkava jatkotaso perustiedot hallitseville, joilla on pilateskokemusta vähintään kaksi vuotta
  • Jatko II = Jatkava jatkotaso pidempään pilatesta harrastaneille
  • Edistyneet = Edistyneemmille pilates-harrastajille
  • Reformer = Kaksi henkilöä harjoittelemassa samanaikaisesti opettajan ohjauksessa Reformer- pilateslaitteella.

Yksilötunnit / Tarja

Yksilötuntien sisältö räätälöidään sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Katso vapaat ajat nettiajanvarauksesta tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 040 506 1791. Opetuksien aikana emme vastaa puheluihin, joten ole hyvä ja jätä viesti vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin.

Kertamaksu 88€
6 kertaa 510€ (85€/ kerta)   
Yksilötunti

Yksilötunnit / KATARIINA

Katariina jatkaa studiolla 30.8.2021 alkaen.

 

REFORMER-tunnit

Reformer-tunti on kokonaisvaltainen, monipuolinen ja tehokas harjoitus Reformer-laitteella. Tunnilla opettajan ohjauksessa harjoittelee kaksi henkilöä samanaikaisesti.

Reformer-tunti toteutetaan, kun ilmoittautuneita on kaksi. Voit varata paikan tunnille nettiajanvarauksessa. Ellei aikataulusta löydy sinulle sopivaa aikaa niin laita viestiä [email protected] tai soita 040 506 1791, niin varataan sinulle ja ystävällesi sopiva aika.

Kertamaksu (60 min) 42 € /hlö
Reformer

BARRE

Barre jatkuu studiolla syyskuun 2021 alusta alkaen. Aikataulu valmistuu lähiviikkoina.

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Tunnille osallistuaksesi et kuitenkaan tarvitse aiempaa kokemusta tanssista tai pilateksesta. Barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa ollen siten paitsi erinomaista vastapainoa istumatyölle, myös hyödyllistä harjoittelua esimerkiksi juoksun tai muun lajin tueksi.

Barre-tuntien avulla voit kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittamana harjoittelu on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!

Tunnin kesto 60 min. Voit varata paikan tunnille nettiajanvarauksessa.

Kertamaksu 22 €
6 kertaa (voimassa 2 kk) 123€ (20,5€/ kerta)
10 kertaa (voimassa 3 kk) 190 € (19 €/ kerta)