VAPAAT HARTIAT – TEEMA LA 21.3. KLO 9.30-11.30

Tarja Inovaara ohjaa niska-hartiaseutuun keskittyvän, koko kehon huomioivan Vapaat hartiat-teemaN, jolla  käytetään lämmitettävää Smart Spine-tyynyä. Kurssilla hahmotat niska-hartiaseudun anatomiaa, mutta pääosassa ovat harjoitukset. Opit mm. tekemään vatsalihasharjoitukset ilman niskajännitystä – niska-hartiaseudun rentouttaminen edellyttää lapatuen yhdistämistä keskivartalokorsettiin, sillä hartia-alueen vapauttaminen lähtee vatsalihaksista.

Kurssin hinta 60€. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

 

REFORMER-STARTIT

Reformer on yksi suosituimmista pilateslaitteista. Reformer-startissa tulet tutuksi laitteen kanssa, saat käsityksen pilateksen perusperiaatteista sekä opit pilateksen perusliikemateriaalia laitetta hyödyntäen. Startti on samalla monipuolinen ja tehokas koko kehon harjoitus. Startissa harjoittelee kaksi henkilöä opettajan ohjauksessa: varaa paikka itsellesi tai nappaa kaverikin mukaan! Kurssin jälkeen harjoittelua on mahdollista jatkaa Reformer-tunneilla perjantaisin klo 18-19, pilateksen viikkotunneilla sopivassa tasoryhmässä tai yksilötunneilla.

Perjantaina 6.3. klo 18-19. Varaa tunnille paikka nettiajanvarauksessa.

Kurssin hinta 25€ /hlö.

 

TUTUSTU PILATEKSEN HYÖTYIHIN -KURSSI LA 11.1. KLO 11-13

Kurssilla saat tiiviin tietopaketin siitä, mistä pilateksessa on kyse ja millaisia hyötyjä pilatesharjoittelulla uusimman tutkimustiedon mukaan on. Lisäksi tutustumme käytännön harjoitteiden avulla siihen, miten pilateksen periaatteiden  ja perusliikemateriaalin avulla voidaan ylläpitää selän terveyttä, kohentaa ryhtiä ja vahvistaa keskivartaloa. Kurssin jälkeen olet tervetullut jatkamaan harjoittelua viikkotunneilla, mutta kurssin opeista on hyötyä myös arjessa ja muussa liikunnassa.

Kurssin hinta 30€. Varaa paikka kurssille nettiajanvarauksessa.

 

BARRE-STARTTI MA 6.1. KLO 13-14.15

Kuuden hengen pienryhmässä toteutettavan barre-startin jälkeen tiedät, mistä maailmalla huippusuositussa lajissa on kyse. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten! Startin avulla saat hyvät eväät jatkaa harjoittelua viikottaisilla barre-tunneilla.

Kurssin hinta 20€. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi pian tästä!

 

Seuraa ilmoitteluamme tulevista kursseista studiolla, sivuilla ja Facebookissa!

Kurssi-ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 48h ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Sairastapauksissa ilmoittautuminen voidaan perua lääkärintodistusta vastaan myös 48h peruutusajan jälkeen.

Mikäli sinulla on kysyttävää kurssisisällöistä tai haluaisit räätälöidä kurssin yritykselle, yhteisölle tai omalle porukallesi, olethan yhteydessä! Voit laittaa sähköpostia [email protected], soittaa 040 506 1791 tai lähettää viestin sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.