Kaikki me tiedämme, että liike on paras lääke.

Onko jo sinulla itselläsi sellainen liikunta tai harjoittelutapa, jonka koet ja tunnet oikeasti oloasi kohentavan ja sinua parantavan?

Eli oletko löytänyt sinulle sopivan luonnollisen lääkkeen?

Koetko liikuntatuntisi jälkeen olosi eheäksi, kokonaisvaltaiseksi, pidentyneemmäksi ja kevyemmäksi?                Näillä sanoilla asiakkaamme kuvaavat oloaan tuntien jälkeen. 

Tänä syksynä pystymme ottamaan jälleen uusia asiakkaita, joten aloitamme ryhmän aloittajille.

Pienessä ryhmässä saat yksilöllistä opetusta, jotta todella opit käyttämään kehoasi uudella tavalla – myös niitä  syviä lihaksiasi. Opit vahvistamaan vatsalihaksiasi niin, että niskasikin ”tykkää”. Vatsalihasten ja koko kehon keskustan käytön oppimisen myötä saat helpotusta myös hartiaseudun jännityksiin. Lisäksi opit ns. pilateshengityksen, ”vahvistushengityksen”, jonka avulla pystyt kohentamaan ja virkistämään oloasi niin kesken palaverin, tietokonetyöskentelyn kuin arkiaskareidenkin.

Tehokkaat ”täsmäliikkeet” koko kehon vahvistamiseen ja lihasten pidentämiseen (venyttämiseen) säästää sinulta aikaa – sinun ei tarvitse tehdä kymmeniä liikkeitä, vaan jo 3-10 toistolla saat lihaksillesi tehokkaimman harjoituksen, kun opit käyttämään kaikkia kolmea lihastyön muotoa hyväksesi.

Rajoitimme ryhmäkoon 7 osallistujaan turvallisuuden vuoksi. Studiolla on pilatesmatot ja kaikki muutkin tarvittavat välineet valmiina sinua varten, sinun kannattaa tuoda vain pieni kasvopyyheliina itsellesi. Vaihdamme kaikki matot ja välineet puhdistettuihin jokaisen ryhmän välissä, jotta pystymme takaamaan puhtauden.

Pilates Alkeet maanantaisin klo 16:00-17:10 alkaen 7.9.2020

Ilmoittautumalla ryhmään www.vello.fi/pilatesplacelahti sivulla, sitoudut vain ensimmäiseen kertaan niin halutessasi. Tunnin jälkeen voit päättää haluatko jatkaa kohti hyvinvointia näillä meidän opeilla ja meidän kanssamme.

Yleensä noin 5-6 kerran jälkeen osallistujat alkavat tuntea kehossaan uudenlaisia tuntemuksia. Tämä eroaa kaikesta tavallisesta jumpasta senverran, että sinun on hyvä tulla tunnille mieli avoimena ja ehkä hieman myös uteliaana. Mitään muita taitoja sinulla ei tarvitse olla. Ja vaikka liikunnasta olisi sinulla jo pidempikin aika, niin tämä malli on turvallinen ja pehmeä tapa aloittaa taival kohti hyvinvointia ja vahvaa kehoa.

Harjoitukset ovat (aluksi) helppoja ja ne ohjataan niin tarkasti, että varmasti pystyt niitä seuraamaan. Ja opettaja ohjaa ja seuraa koko ajan ryhmäläisten tekemistä – hän on sinua varten, (eikä tee omaa harjoitustaan samanaikaisesti).?

Jokaisella kerralla teemme harjoituksia 70 min. Hinta on 27e – 30e/kerta, riippuen maksatko 1x, 6x vai 10x.

Ellet pääse heti ma 7.9., niin ei hätää, vielä koko syyskuun ajan voit tulla mukaan – mikäli on tilaa. Jos haluat liittyä myöhemmin, niin ilmoita siitä meille ja varaamme sinulle paikan.

Jos olet epävarma, että onko tämä sinulle sopiva ryhmä tms., niin:

* soita 040 506 1791 

Ellemme pysty vastaamaan ohjausten vuoksi puheluusi, niin soitamme sinulle takaisin.

tai

*lähetä tekstiviestinä soittopyyntö, 

tai

*kirjoita sähköpostia: [email protected]

Keskustelen mielelläni asiasta kanssasi!

?Tervetuloa vahvistumaan ja pidentymään & välttämään ”romuuntuminen”.?

Jos ei nyt ~ niin milloin?

 

Tämän alkeisryhmän opettaa Pilates Place Lahden perustaja, pilatesopettaja ja -kouluttaja, fysioterapeutti Tarja Inovaara. Hänellä on jo 20 vuoden kokemus pilateksesta ja oppinsa hän on hakenut Englannista ja USAsta. Tarja on ns. toisen sukupolven pilatesopettaja, sillä yksi hänen opettajistaan on saanut oman oppinsa itse Joseph Pilatekselta 1960-luvulla. Tarja on perehtynyt alkuperäiseen pilatesmenetelmään ja ottanut siihen mukaan myöhemmin kehosta opittuja asioita.

Tässä menetelmässä riittää opeteltavaa. Koska yksi ihminen on sitä koko ikänsä kehittänyt, se ei voi olla ihan helposti omaksuttavissakaan. Tässä ei ole koskaan valmis, niinkuin ei (onneksi) muutenkaan ihmisenä.”  sanoo Tarja, joka kesällä palasi Lontoosta, jossa hän oli jälleen pilates-opissa reilun vuoden.

Tarkemmin Tarjasta: www.pilatesplacelahti.fi sivulta

Ja  lisää asiakkaiden kokemuksia löydät täältä: www.pilatesplacelahti.fi/kokemuksia